Led-reclame maakt indruk

Led lichtreclame kan op talloze manieren ingezet worden om uw bedrijf in de spotlight te zetten. Als moderne en energie-efficiënte oplossing voor reclame verlichting biedt het een scala aan mogelijkheden, zoals reclameborden, reclame verlichting voor gevels, led-neon en meer. Ontdek wat led voor uw onderneming kan betekenen.

Kroonenberg groep led scherm

Led verlichting wordt vaak gecombineerd met:

 

Oneindige mogelijkheden

Reclamebord verlichting voor binnen en buiten, led-schermen, lichtbakken, gevelverlichting, doosletters, neon led en meer. Bij bijna al onze lichtreclame maken we bij de productie gebruik van led. Led heeft dus oneindige mogelijkheden en toepassingen! Hierbij denkt ons team van specialisten graag met je mee over het ontwerp, uitvoering en ook de montage.

Hulshoff led-scherm buiten
Instore promotie led-scherm

Verlichte reclameborden

Uw reclamebord extra in de spotlight zetten? Dat kan met reclamebord verlichting. Door het led licht trekt het reclamebord sneller de aandacht van uw klanten. Of u nu een menukaart, gevelbord, indoor reclamebord of iets anders extra wilt verlichten, de specialisten van FriJo denken graag mee.

Bloem doosletters reclame verlichting gevel

Led voor de gevel

Laat uw gevel de hele dag door opvallen met reclame verlichting. Denk hierbij aan uw logo verlicht op de gevel, led lijnen en meer. Of u nu een winkel, restaurant, hotel of een ander soort bedrijf heeft, led lichtreclame biedt de perfecte mogelijkheid om de aandacht te trekken.

Led-scherm voor buiten montage

Led-reclamebord buiten

Met onze speciale digitale led-schermen voor buiten, trekt u direct de aandacht van voorbijgangers en zijn deze gegarandeerd weerbestendig. Zo gebruiken wij alleen de beste duurzame materialen (IP65). Daarnaast zijn de schermen niet alleen in het donker, maar ook juist met veel lichtinval goed zichtbaar door de hoge lichtsterkte.

Vegan Junkfood Bar neon sign roze

Led-neon

Led-neon, faux-neon of neon-look. Het alternatief voor ”echte” neon neemt toe in populariteit. Tot 2005 was traditionele neon de meest gebruikte lichtbron in de lichtreclame. Led gaf namelijk nog ongezellig en fel licht. De verbeterde technologie maakte led-verlichting warmer en ook geschikt voor buitengebruik.

Waarom led-reclame van FriJo?

Familiebedrijf FriJo creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Met de beste specialisten en de modernste machines onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Complete ondersteuning, van design tot onderhoud.
  • Topkwaliteit producten met minimaal twee jaar garantie.
  • Razendsnelle levering vanuit onze eigen fabriek.
Led panter pc hooftstraat cartier

Led-reclame inspiratie

Menu bord buiten van staal
led achter paneel
Van moof instore reclame
Ziekenhuis indoor bewegwijzering
Led lichtreclame Trade doosletters
Led-scherm menu
Lichtbak met old school losse letters

Zet uw bedrijf in de spotlight met unieke led-reclame

Contact