Neonverlichting verhoogt de sfeer

Neonverlichting zorgt ervoor dat u de sfeer van een pand kan verhogen op een duurzame en stijlvolle manier. Als marketinguiting is neonverlichting op veel verschillende manieren inzetbaar voor uw onderneming. Sta verstelt van de lage kosten.

Neon - The Avocado Show

Neonverlichting valt op

Neonverlichting geeft u de kans om op een unieke manier onder de aandacht te komen bij voorbijgangers. Daarnaast verhoogt u ook nog eens de sfeer. Op deze manier trekt u meer klanten én verbetert u de klantervaring.

Onze expert maken neonverlichting en alle kleuren en vormen die u maar kunt bedenken. Wij staan klaar om u versteld te doen staan met ontwerpen op maat.

neon reclame
Neon logo Tiger Mama

Creatief met neonverlichting

Met neonverlichting kunnen wij ware kunstwerken maken. Dit komt door de unieke manier waarop neonverlichting licht uitstraalt. Neonverlichting is de ultieme sfeer verhoger voor ruimtes die hier gebrek aan hebben.

Neon kitchen bar

Unieke neonverlichting

Wanneer u gebruik maakt van unieke letters, vormen of kleuren is dit geen enkel probleem voor onze experts. Zij zijn in staat uw neonverlichting volledig tot hun recht te laten komen. Niets is te gek.

Neon sign hard rock cafe amsterdam

Maak impact met neonverlichting

FriJo heeft de beste experts en gereedschappen in huis om ervoor te zorgen dat u de beste neonverlichting krijgt. We kunnen bijvoorbeeld met een aluminium omhulsel de leesbaarheid van uw letters vermenigvuldigen.

 

Neon bewegwijzering

De beste klantervaring

Kies voor neonverlichting als een manier om met uw klanten te communiceren. Bewegwijzering kan vaak saai overkomen. Wanneer u hiervoor neonverlichting gebruikt verhoogt u de sfeer en daarmee ook de klantervaring. Zij houden een beter gevoel over aan hun bezoek en zullen vaker terug willen komen.

De beste neonverlichting sinds 1960

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf meer zichtbaar wil maken aan potentiële klanten. Bij FriJo gebruiken we de nieuwste machines en hebben we alle benodigde disciplines onder één dak om voor de beste neonverlichting te produceren.

  • Offerte binnen 24 uur
  • Hoogste kwaliteit
  • Met ambacht gemaakt door glasblazers
  • Eigen service- en montage team
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel The Bulldog neon amsterdam Flamingo neon

Neonverlichting inspiratie

Tand - neon
Neon tekst
neon achter de bar
Neon kreeft
Neon G-star
Neon in doosletters David lloyd sports en health clubs
neon grand cafe heineken hoek

Profiteer van unieke en opvallende neonverlichting

Contact