Gevelletters van dé specialist

Gevelletters zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam en -logo goed te zien is bij uw doelgroep. Er is een grote verscheidenheid aan varianten gevelletters in oneindige vormen, maten en materialen. Op deze pagina helpen wij u op weg de gevelletters te vinden die het beste bij uw bedrijf past.

Gevelletters bij Splinter Amsterdam

Gevelletters van FriJo

Met onze 64 jaar ervaring in de branche weten wij bij FriJo Lichtreclame als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen helpen bij het selecteren van de gewenste gevelletters. We begrijpen dat uw nieuwe doosletters naadloos aan moeten sluiten bij de unieke uitstraling van uw merk. Om deze reden werken we met de nieuwste machines en leiden we onze grafische designers op om zo klantgericht mogelijk te werk te gaan. Onze designers kunnen niet wachten om u blij te maken met een uniek design.

  • Onbeperkte vormen, kleuren en maten;
  • De beste grafische ontwerpers;
  • Inclusief montage en onderhoud van uw gevelletters.
Gevelletters Gstar raw
Clubsportive - Doosletters

Een krachtige uitstraling

De gevelletters op de foto, ook wel doosletters genoemd, zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd gezien wordt. De acrylaat plaat aan de voorzijde wordt verlicht en schijnt naar voren. Hierdoor zijn de gevelletters in de avond zeer goed te lezen.

Freesletters tegen muur kleuren splinter

Onverlichte gevelletters

Onverlichte gevelletters, ook wel freesletters genoemd, zijn de beste manier om onverlicht de aandacht te trekken bij voorbijgangers. Het grote voordeel van freesletters is dat het onwijs sterk is en weinig onderhoud nodig heeft. Freesletters zijn letters en/of logo’s die gefreesd worden uit een acht millimeter dikke acrylaat plaat.

Station Rokin brons doosletters

Gevelletters van uniek materiaal

Door de beschikking over speciale machines is het bij FriJo mogelijk om uw gevelletters te vervaardigen uit unieke materialen zoals zilver, brons, koper en RVS. Op deze manier kunt u een uitstraling creëren die onderscheidend is van de concurrentie. Vraag ons vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Ingegoten led verlichting LaDress

Chique gevelletters

De meest elegante vorm van gevelletters zijn ‘ingegoten led’ letters. Bij deze variant gevelletters voorzien wij dertig millimeter diep acrylaat van led verlichting waarbij we de led’s vervolgens ingieten. Op deze manier krijg je een chique lichtuitstraling rondom de gehele letter.

Waarom FriJo’s gevelletters?

Familiebedrijf FriJo ontwerpt en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende gevelletters. Onze jarenlange ervaring, de beschikking over de nieuwste machines en goed opgeleid personeel stelt ons in staat de klant een zo goed mogelijk product te leveren.

  • Hoogste kwaliteit met maximaal resultaat;
  • Duurzame materialen;
  • Snelle levering.
Trade - Doos- & Freesletters
neon vervangen door led AMC
Doosletters Dirk van den Broek

Mogelijkheden met gevelletters

Doosletters wit en rood amsterdam
bronx - Freesletter
Dirk doosletter
Doosletters in winkelcentrum Amstelveen
Doosletters gevel the student hotel rotterdam
Frijo kantoor
Verlichte doosletters sheraton

Onderscheid uw bedrijf met unieke reclame

Contact