Neon letters als sfeerversterker

Neon biedt de mogelijkheid om uw bedrijf zowel van binnen als van buiten een vintage sfeer te geven. Door de brede inzetbaarheid van neon zijn de letters een effectief communicatiemiddel naar uw doelgroep.

Neon - The Avocado Show

Tijdloze uitstraling met neon signs

Door de bijzondere wijze waarop neon licht uitstraalt komt u beter onder de aandacht bij uw doelgroep. Tegelijkertijd geeft deze uitstraling veel sfeer aan de omgeving.

Bij FriJo worden de neon letters uit glas geblazen. Glasblazen is puur ambacht en bij FriJo beschikken we over ervaren glasblazers die al decennia actief zijn binnen de branche. Dit brengt ons in staat om neon letters te maken in elke denkbare kleur, vorm en maat, ook in logo’s.

neon letters
Neon logo Tiger Mama

Authentiek neon

De opvallende uitstraling van neon zorgt voor oneindig mogelijkheden als het gaat om vormen en kleuren. Hierbij valt te denken aan neon kunst waarbij een kale simpele ruimte omgetoverd kan worden tot een indrukwekkende ruimte.

Neon kitchen bar

Alle mogelijke lettertypen

Door het feit dat neon letters met de hand worden gemaakt zijn er oneindig lettertypen mogelijk. Op deze manier zijn wij in staat om uw gewenste letterstijl te vertalen in een creatieve reclame-uiting.

Neon sign hard rock cafe amsterdam

Combinatie letters en omhulsing

Een zeer effectieve manier om de neon letters goed tot hun recht te laten komen is door gebruik te maken van een aluminium omhulsing. Hierbij wordt de leesbaarheid van de neon letters verbeterd doordat het licht van de zijkant naar voren wordt verwerkt.

Neon bewegwijzering

Neon letters als bewegwijzering

Bewegwijzering in een winkel wordt vaak op een eenvoudige manier uitgevoerd. Door neon letters te gebruiken als bewegwijzering voeg je sfeer toe aan de omgeving terwijl je tegelijkertijd ook aangeeft waar de klanten naartoe moeten.

Vakmanschap sinds 1960

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf meer zichtbaar wil maken met neon reclame. Bij FriJo gebruiken we de nieuwste machines en hebben we alle benodigde disciplines onder één dak.

  • Offerte binnen 24 uur
  • Met ambacht gemaakt door glasblazers
  • Eigen service- en montage team
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
The Bulldog neon amsterdam
Flamingo neon

Neon reclame inspiratie

Tand - neon
Neon tekst
neon achter de bar
Neon kreeft
Neon G-star
Neon in doosletters David lloyd sports en health clubs
neon grand cafe heineken hoek

Giet jouw logo in uniek en opvallend neon

Contact