Neon letters als sfeerversterker

Neon letters bieden de mogelijkheid om uw bedrijf zowel van binnen als van buiten een vintage sfeer te geven. Door de brede inzetbaarheid van neon letters zijn neon letters een effectief communicatiemiddel naar uw doelgroep.

Neon - The Avocado Show

Tijdloze uitstraling met neon letters

Door de bijzonde wijze dat neon letters licht uitstralen komt u beter onder de aandacht bij uw doelgroep. Tegelijkertijd geeft deze uitstraling veel sfeer aan de omgeving.

Glasblazen is puur ambacht en bij FriJo beschikken we over ervaren glasblazers die al decennia actief zijn binnen de branche. Dit brengt ons in staat om neon letters te maken in elke denkbare kleur vorm en maat.

neon reclame

Authentieke neon letters

De opvallende uitstraling van neon letters zorgt voor oneindig mogelijkheden als het gaat om vormen en kleuren. Hierbij valt te denken aan neon kunst waarbij een kale simpele ruimte omgetoverd kan worden tot een indrukwekkende ruimte.

 

Neon kitchen bar

Alle lettertypen neon letters

Door het feit dat neon letters met de hand worden gemaakt zijn er oneindig lettertypen mogelijk. Op deze manier zijn wij in staat om uw gewenste letterstijl te vertalen in een creatieve reclame-uiting.

 

Neon hard rock cafe amsterdam

Neon letters combinatie

Een zeer effectieve manier om de neon letters goed tot hun recht te laten komen is door gebruik te maken van een Aluminium omhulsing. Hierbij wordt de leesbaarheid van de neon letters verbeterd doordat het licht van de zijkant naar voren wordt verwerkt.

 

Neon bewegwijzering

Neon letters als bewegwijzering

Bewegwijzering in een winkel wordt vaak op een eenvoudige manier uitgevoerd. Door neon letters te gebruiken als bewegwijzering voeg je sfeer toe aan de omgeving terwijl je tegelijkertijd ook aangeeft waar de klanten naartoe moeten.

Vakmanschap sinds 1960

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf meer zichtbaar wil maken met neon reclame. Bij FriJo gebruiken we de nieuwste machines en hebben we alle benodigde disciplines onder één dak.

  • Offerte binnen 24 uur
  • Hoogste kwaliteit
  • Met ambacht gemaakt door glasblazers
  • Eigen service- en montage team
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel The Bulldog neon frijo lichtreclame en signing Flamingo neon

Neon reclame inspiratie

Tand - neon
Neon tekst
neon achter de bar
Neon kreeft
Neon G-star
Neon in doosletters David lloyd sports en health clubs
neon grand cafe heineken hoek

Profiteer van unieke en opvallende neon reclame

Contact