Lichtletters die opvallen

Lichtletters bieden u de mogelijkheid om zowel uw bedrijfsnaam als uw logo goed onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Laat u door FriJo inspireren om uw bedrijf op een unieke manier zichtbaar te maken.

G star doosletters

De stijl van uw lichtletters

Bij FriJo vinden we het belangrijk dat uw lichtletters perfect aansluiten bij de uitstraling van uw onderneming. Om dit te kunnen bewerkstelligen beschikken wij enkel over de nieuwste machines en beschikken wij over ervaren personeel met veel technische kennis en expertise. Op deze manier zijn wij in staat om uw bedrijf te voorzien van de meest uiteenlopende ontwerpen, verkrijgbaar in iedere mogelijke vorm, kleur en maat. Onze ontwerpers helpen u graag bij het uitdenken en het verwezenlijken van uw wensen.

  • Onbeperkte mogelijkheden qua vorm, maat, kleur en materiaal.
  • Enkel het beste personeel.
  • Inclusief montage en onderhoud van uw lichtletters.
Doosletters groot aan gevel in geel voor hulshoff verhuizingen
Clubsportive - Doosletters

Succesvolle resultaten met lichtletters

De prestaties van uw nieuwe lichtletters wordt in grote mate bepaald door de keuze van het materiaal en de verlichting van de letters. Bij FriJo beschikken we over de nieuwste technieken waarbij lichtuitstraling aan verschillende kanten mogelijk is.

Freesletters tegen muur kleuren splinter

Freesletters variant

Bent u opzoek naar onverlichte letters/logo’s? Dan zijn freesletters de juiste keuze. Door de acht millimeter dikke acrylaat plaat zijn freesletters ongekend sterk. Een ander voordeel is dat freesletters vrijwel onderhoudsvrij zijn.

Station Rokin brons doosletters

Onbeperkte materiaalkeuze voor uw letters

Bij FriJo bieden we u de mogelijkheid om uw reclame te vervaardigen uit koper, brons, RVS, zilver en spiegel. Hiermee creëert u een onderscheidend karakter. Nieuwsgierig? Bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Ingegoten led verlichting LaDress

De meest chique lichtletters

Ingegoten lichtletters zorgen voor een hele chique uitstraling van uw onderneming. Hierbij voorzien wij dertig millimeter diep acrylaat van ingegoten led-verlichting. Door led in te gieten met een giethars ontstaat er een transparante waterdichte laag over de led-verlichting. Naast dat ingegoten led er dus heel chique uitziet, is het ook erg duurzaam. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom FriJo’s lichtletters?

Familiebedrijf FriJo ontwerpt en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende lichtletters. Onze jarenlange ervaring en de nieuwste machines stellen ons in staat de meest uiteenlopende ontwerpen te realiseren voor onze klanten.

  • Onderscheidende ontwerpen van de lichtletters;
  • Duurzame materialen;
  • Hoge kwaliteit met een lange levensduur.
Trade - Doos- & Freesletters

Lichtletters inspiratie

Doosletters wit en rood amsterdam
bronx - Freesletter
Dirk doosletter
Doosletters in winkelcentrum Amstelveen
Doosletters gevel the student hotel rotterdam
Frijo kantoor
Verlichte doosletters sheraton

Onderscheid uw bedrijf met unieke lichtletters

Contact