Superieure lichtbak letters

Wilt u met een investering direct meer klanten naar uw bedrijf trekken? In de meeste gevallen is het succes van de lichtbak gevelreclame ongeëvenaard. Door de eindeloze mogelijkheden op het gebied van vorm, maat, kleur en ligging is er altijd wel een uniek ontwerp te vinden dat het meeste rendement oplevert.

Lichtbak met old school losse letters

Lichtbak letters

Door ongekend succes zijn lichtbak letters niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Voor winkels, restaurants en kantoren in het hele land zijn lichtbakken een onmisbaar onderdeel om meer klanten te vinden. Bij FriJo maken de beste ontwerpers gebruik van de nieuwste machines, zodat u zeker weet dat uw lichtbak letters het beste effect geven.

Trade - Doos- & Freesletters
grote lichtbak aan loods

Impact met lichtbak letters

Grote lichtbak letters kan bedrijven van ver zichtbaar maken. Op hetzelfde moment gebruiken eettentjes lichtbak letters om de aandacht van voorbijgangers te trekken die aan de overkant van de straat lopen. Lichtbak letters zorgen voor de beste resultaten voor bedrijven van iedere grootte

Lichtbak reclame van dobben amsterdam

Veelzijdige lichtbak letters

Denk u aan lichtbak letters, dan denkt u al snel aan rechthoekige lichtbakken aan de gevel. Bij FriJo doen we ons best om uw ontwerp uniek te maken. Met onze nieuwste machines hebben we unieke producten gerealiseerd zoals bolle lichtbakken, dubbelzijdige lichtbakken of reliëf lichtbakken.

Verlichte lichtbak

Een duurzame oplossing

FriJo lichtbak letters wordt uitgerust met led-verlichting van de hoogste kwaliteit. Zo voorkomt u het risico op glasbreuk en is de brandduur maar liefst 50.000 uur. Onze lichtbak letters kunnen tot 75% energie besparen en is dus beter voor het milieu.

Ronde lichtbakken

Kwalitatieve lichtbak letters

We gebruiken alleen de beste aluminium, acryl of staal. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schade door barre weersomstandigheden. Om onze uitstekende kwaliteit te waarborgen, voeren wij één keer per jaar een grondig onderhoud uit aan de lichtbak letters.

Wat maakt lichtbak letters van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Met onze jarenlange ervaring en ons streven naar perfectie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Maximale levensduur dankzij hoge kwaliteit van materialen
  • Complete ondersteuning: van design tot onderhoud
  • De beste experts en machines voor ongelimiteerde mogelijkheden
Lichtbak op hoogte

Inspiratie voor lichtbak letters

lichtbak gevel zwart
Lichtreclame
Jamin lichtreclame lichtbak
Lichtbak hoog generali wit rood
avocadoshow lichtbak amsterdam
Sterke lichtbak aan gevel
Indoor lichtbak

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient met lichtbak letters

Contact