Vastgoed reclame en sign

Kantoorpanden, wooncomplexen en winkelcentra. Wij hebben inmiddels heel wat jaren ervaring in de vastgoed branche. We ontwerpen, produceren en monteren visuele uitingen die uw vastgoedproject beter in markt zetten en uw pand identiteit meegeven. Bij FriJo werken echte vakmensen, die de meest fraaie en unieke aanvragen kunnen realiseren.

Dentons vastgoed branche
Vastgoed Mahler

Uw vastgoed beter in de markt

FriJo is de ideale partner om uw vastgoedproject beter in de markt te plaatsen. Om de verkoop of verhuur van uw vastgoed te stimuleren kunnen we op maat gemaakte communicatie uitingen ontwerpen, produceren, monteren en uiteraard ook weer verwijderen. Onze specialisten komen graag ter plaatse om u te adviseren over de mogelijkheden en kansen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde reclameborden, bouwhekbanners, spandoeken of raambelettering.

The Eydenberg vastgoed

Geef uw pand identiteit

Als projectontwikkelaar, bouwbedrijf of makelaar bent u vast trots op uw vastgoedproject. Geef uw pand daarom de trots die het verdient. Visuele uitingen geven een gebouw uitstraling en identiteit. FriJo biedt een totaalpakket aan oplossingen, voor zowel buiten als binnen. Chique freesletters op de entree van een nieuw wooncomplex, verzorgde etageborden bij de kantoorlift of een verlichte zuil langs de weg. We hebben een breed assortiment en ruime ervaring in de vastgoedbranche.

Onze oplossingen voor vastgoed

Spandoek

Uw vastgoed project gepresenteerd op een spandoek

Spandoeken lenen zich perfect voor het ‘aankleden’ van vastgoed. Een spandoek kan makkelijk bevestigd worden aan een bouwstelling of hekwerk. Maar ook aan het balkon of in een frame direct op de gevel. Ideaal als vooraankondiging van uw bouwproject. Naast het ontwerpen, produceren en monteren, kunnen wij het doek uiteraard ook voor u verwijderen.

Folie en bestickering vastgoed

Folie en bestickering

Bestickering of belettering wordt veel toegepast in de vastgoedbranche. Privacy folie voor benedenwoningen en kantoren. Raambelettering als vooraankondiging van een nieuwbouwproject. Gepersonaliseerde laadpalen. Etagestickers. Naambordjes bij parkeervakken. FriJo heeft veel ervaring met het beletteren van verschillende voorwerpen en materialen.

Freesletters

Doos- of freesletters

Wooncomplexen, kantoorpanden of winkelcentra krijgen meestal een benaming. Vaak hangt de naam aan de gevel en daarbij is het natuurlijk van belang dat de vormgeving en de gekozen materialen passen bij de uitstraling van het gebouw. Chique freesletters of statige, opvallende doosletters. FriJo heeft inmiddels honderden panden mogen voorzien van doos- of freesletters en denkt graag met u mee.

Bewegwijzering vastgoed

Bewegwijzering

Stijlvolle wegwijzers gemaakt van kwalitatieve materialen verbeteren niet alleen de vindbaarheid maar ook het imago van uw vastgoed. Elegante etageborden, een verlichte zuil bij de parkeergarage, kamerpictogrammen of naambordjes bij de intercom. We komen langs voor kleine aanpassingen, maar kunnen uiteraard ook een totaalpakket leveren. Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend advies aan.

Inspiratie voor uw vastgoed

Kalverpassage vastgoed
Parnassus vastgoed voorbeeld
Spandoek vastgoed voorbeeld
Freesletters vastgoed voorbeeld
Crystal Tower voorbeeld vastgoed
Toiletten vastgoed voorbeeld
Vastgoed wegwijzer etagebord

Volledige ondersteuning bij uw vastgoed project

Met meer dan 60 jaar ervaring weten we wat werkt. We denken graag met u mee en geven passend advies. Indien nodig, helpen we bij het regelen van de vergunning voor de uitingen op en/of rondom uw vastgoedproject. Door gebruik te maken van onze eigen fabriek met de modernste machines kunnen wij uw ontwerp snel produceren, leveren en monteren en onderhouden. En mocht bepaalde uitingen verwijderd moeten worden, dan helpen we ook graag.

  • Passend advies en een op maat gemaakt ontwerp
  • Wij regelen de vergunningen
  • Snelle levering en professionele montage
Frijo team redbull tekening

Hoe uw vastgoed meer uitstraling geven? Wij laten het graag zien.

Contact