Lichtreclame die opvalt!

Wilt u uw onderneming beter zichtbaar maken bij potentiële klanten? Lichtreclame is dé ultieme manier om uw merk dag en nacht onder de aandacht te brengen. FriJo maakt een ontwerp waar u trots op bent. Van ontwerp tot installatie en van vergunning tot onderhoud.

Lichtreclame aan gevel met vestiging in Rotterdam en Amsterdam

Kies uw lichtreclame stijl

We begrijpen dat uw lichtreclame naadloos aan moeten sluiten bij de unieke uitstraling van uw merk. Bij FriJo werken we daarom enkel met de beste mensen en de nieuwste machines. Zo zijn wij in staat de meest uiteenlopende ontwerpen voor uw merk te realiseren. Wij leveren lichtreclame in iedere vorm, grootte en kleur. Bovendien heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende materialen en type verlichtingen. Onze ontwerpers verbazen u graag met een ongeëvenaard concept.

  • Onbeperkte mogelijkheden
  • De beste ontwerpers
  • Inclusief montage en onderhoud
Doosletters in winkelcentrum Amstelveen
Clubsportive - Doosletters

Doeltreffende verlichting

Met doosletters brengt u uw bedrijfsnaam en logo nadrukkelijk onder de aandacht bij voorbijgangers. Wilt u positief opvallen met een uniek ontwerp en maximale kwaliteit? Ontdek hoe u met doosletters uw zichtbaarheid vergroot.

Avocadoshow neon letters

Unieke lichtreclame

Met neonverlichting kunt u op een unieke en duurzame manier de sfeer binnen en buiten uw pand verhogen. Bovendien is neon als marketingmiddel multi-inzetbaar voor uw onderneming. Laat u verrassen door de lage productie- en gebruikskosten deze lichtreclame.

Sterke lichtbak aan gevel

Superieure lichtbakken

Wilt u met één investering direct meer klanten naar uw onderneming trekken? Het succes van lichtbakken is in de meeste gevallen ongeëvenaard. Vanwege de oneindige mogelijkheden met betrekking tot vorm, afmeting, kleur en plaatsing, komen wij telkens tot een uniek ontwerp dat maximaal rendeert.

Ingegoten led verlichting LaDress

Opperste elegantie

Wilt u met doosletters de stijlvolle uitstraling van uw merk versterken? Onze experts kunnen dertig millimeter diep acrylaat voorzien van ingegoten led-verlichting. De plaatsing van dit acrylaat achter uw doosletters creëert een gracieus geheel. Een hele elegante manier van lichtreclame!

Led-scherm menu

Opmerkelijk flexibel

Wilt u producten, diensten of aanbiedingen haarscherp onder de aandacht brengen? Met onze led-verlichte schermen is uw boodschap op ieder moment van de dag perfect zichtbaar. Zowel in omgevingen met veel als weinig licht is uw lichtreclame niet te missen. Met de bijgeleverde software kunt u de content zelf bovendien eenvoudig wijzigen.

led scherm kalverpassage

Heldere led-schermen

Wilt u profiteren van led-schermen aan de buitenzijde of binnenzijde van uw onderneming? Onze led-schermen zijn opgebouwd uit modules die voorzien zijn van de beste weerbestendige materialen (IP65). Bovendien leveren wij jaarlijks onderhoud, zodat u zeker weet dat uw lichtreclame beschermd blijft tegen de slechtste weercondities en het hele jaar door optimaal presteert.

FriJo lichtreclame sinds 1960

Wij vertalen al 61 jaar elk idee in een creatief en eigentijdse reclame-uiting. Van duidelijke bewegwijzering, kleurrijke raambelettering en instore promotiematerialen tot prachtig neon, sterke lichtbakken of opvallende doosletters. De lichtreclame van FriJo is tijdloos.

Onze jarenlange ervaring en de nieuwste machines stellen ons in staat de meest effectieve ontwerpen te realiseren voor onze klanten.

  • Maximale levensduur dankzij hoge kwaliteit van materialen
  • Complete ondersteuning: van design tot onderhoud
  • De beste experts en machines voor ongelimiteerde mogelijkheden
Flamingo neon Gambling House strip neon gevelreclame oude foto van FriJo amsterdam Amusementspalei monaco lichtreclame gevel The Bulldog neon frijo lichtreclame en signing

Lichtreclame inspiratie

D-reizen-lichtbak geel met blauw zoals het logo
bronx - Freesletter
Dirk doosletter
Doosletters in winkelcentrum Amstelveen
The Student Hortel - Doosletters
Menu bord buiten van staal
Gele doosletters voor truck rich pork

Onderscheid uw bedrijf met unieke lichtreclame

Offerte aanvragen