Krachtige doosletters die van de gevel spatten

Met doosletters brengt u uw bedrijfsnaam en logo nadrukkelijk onder de aandacht bij voorbijgangers. Wilt u positief opvallen met een uniek ontwerp en maximale kwaliteit? Ontdek hoe u met doosletters uw zichtbaarheid vergroot.

Doosletters Zara

Kies uw stijl

We begrijpen dat uw nieuwe doosletters naadloos aan moeten sluiten bij de unieke uitstraling van uw merk. Bij FriJo werken we daarom enkel met de beste mensen en de nieuwste machines. Zo zijn wij in staat de meest uiteenlopende ontwerpen voor uw merk te realiseren. Wij leveren doosletters in iedere vorm, grootte en kleur. Bovendien heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende materialen en type verlichtingen. Onze ontwerpers verbazen u graag met een ongeëvenaard concept.

  • Onbeperkte mogelijkheden
  • De beste ontwerpers
  • Inclusief montage en onderhoud
Doosletters groot aan gevel in geel voor hulshoff verhuizingen
Clubsportive - Doosletters

Doeltreffende verlichting

De selectie van de juiste verlichtingsmethode bepaalt in grote mate het succes van uw nieuwe lichtbak. Bij FriJo beheersen we alle technieken om via smalle randen aan de zijkant maximale elegantie te creëren of met lichtuitstraling aan alle kanten ultiem op te vallen.

Freesletters tegen muur kleuren splinter

Freesletters variant

Bent u opzoek naar doosletters die nagenoeg onverwoestbaar zijn? Freesletters hebben dezelfde uitstraling als doosletters, maar zijn dankzij hun acht millimeter dikke acrylaat plaat ongekend sterk. Bijkomend voordeel? Freesletters zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Station Rokin brons doosletters

Onbeperkte materiaalkeuze

Wilt u  met behulp van uniek materiaal uw doosletters een onderscheidend karakter meegeven? Bij FriJo hebben we alle machines in huis om doosletters te vervaardigen uit koper, brons, RVS, zilver en spiegel. Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden!

Ingegoten led verlichting LaDress

Opperste elegantie

Wilt u met doosletters de stijlvolle uitstraling van uw merk versterken? Onze experts kunnen dertig millimeter diep acrylaat voorzien van ingegoten led-verlichting. De plaatsing van dit acrylaat achter uw doosletters creëert een gracieus geheel.

Waarom FriJo’s doosletters?

Familiebedrijf FriJo ontwerpt en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende doosletters. Onze jarenlange ervaring en unieke machines stellen ons in staat de meest effectieve ontwerpen te realiseren voor onze klanten.

  • Onderscheidende ontwerpen
  • Duurzame materialen
  • Maximaal resultaat
Trade - Doos- & Freesletters

Doosletters inspiratie

Doosletters wit en rood amsterdam
bronx - Freesletter
Dirk doosletter
Doosletters in winkelcentrum Amstelveen
Doosletters gevel the student hotel rotterdam
Frijo office
Verlichte doosletters sheraton

Onderscheid uw bedrijf met unieke doosletters

Contact