FriJo voor de office sector

Professionele bewegwijzering van parkeren tot aan de kantoorruimte.

Frijo office

Onze office oplossingen:

Hulshoff doosletters

Doosletters

De slimme inzet van doosletters is voor de office sector een belangrijk onderdeel om goed op te vallen bij de doelgroep. Met de juiste combinatie van vormen en kleuren trekt u de aandacht van voorbijgangers. Of dit nou gaat om een pand van 5 meter hoog of een pand van 80 meter hoog, de doosletters van FriJo zorgen ervoor dat u opvalt.

bewegwijzering the curve amsterdam

Bewegwijzering

Bewegwijzering is een cruciaal middel om zeker te stellen dat uw klanten bij aankomst de juiste weg volgen zonder hier veel moeite voor te doen. FriJo ontzorgt haar office klanten met professionele bewegwijzering op maat die ervoor zorgt dat uw klanten weten waar ze moeten zijn.

Met stijlvolle ontwerpen en kwalitatieve materialen, kunt u via bewegwijzering het professionele imago van uw merk versterken.

led scherm kalverpassage

Led-schermen

De talloze manieren waarop led-verlichting kan worden ingezet, maakt het een onmisbaar marketingmiddel voor ondernemers binnen de office sector. Led-verlichting kan binnen de office sector worden ingezet om goed gezien te worden langs een snelweg, maar ook binnen in een pand als sfeer verhogend element.

Raamfolie instore tandartspraktijk

Beletteringen

Wilt u voor uw klanten en werknemers een maximaal gevoel van privacy creëren? Met privacy folie kunnen we iedere ruimte en vergaderzaal volledig voor u afschermen. Zodat u en uw collega’s ongestoord hun werk kunnen uitvoeren.

Volledige ondersteuning

Met ruim 60 jaar ervaring weten we precies wat nodig is om de vergunning voor uw reclame en signing snel geregeld te krijgen. Door gebruik te maken van onze eigen fabriek met de modernste machines kunnen wij uw unieke ontwerp bovendien snel produceren, leveren en monteren. Zelfs het onderhoud nemen we volledig voor u uit handen.

  • Wij regelen de vergunning
  • Snelle levering
  • Plaatsing door onze gecertificeerde monteurs
Samenwerking lichtbak

Breng uw kantoor op een unieke manier onder de aandacht

Contact